Palveluni

Osteopaatin vastaanotto Koskella 50€, Turussa 70€

Tässä lyhyt tiivistelmä siitä mitä vastaanottokäynti voi sisältää. Pidäthän mielessä että esimerkiksi satunnaisissa hartiakivuissa ei välttämättä vaadita kattavaa haastattelua, tutkimusta ja hoitosuunnitelmaa. Näissä tilanteissa usein hieronta ja manipulaatio hoito toimivat hyvänä lyhytaikaisena kivunlievittäjänä kun luonto hoitaa hommansa. Vastaanotoilla myös liikuntaneuvonta on mahdollista (sisältäen muutakin kuin kuntosalia), joko osaksi kuntoutumista tai terveellisempää arkea.

Vastaanotto alkaa yleensä henkilötietojen ja sairaushistorian läpikäynnillä. Tämän jälkeen minua erityisesti kiinnostaa tarinasi, miten olet päätynyt vastaanotolle? Ihmiset kokevat tuki- ja liikuntaelinvaivat eri tavoin ja joskus vastaanotolleni hakeudutaan muutaman epäonnistuneen hoitostrategian jälkeen, siksi myös nämä tarinat ovat aina yksilöllisiä ja ne muuttuvat matkan varrella. Tarinasi ymmärtäminen on hoitosuunnitelmalle erittäin tärkeää, tämän pohjalta tiedämme mitä tulee kartoittaa arviota tehdessä.

Kliinisen arvion tekemisessä kartoitan toimintakykyäsi, näkemyksiä kehostasi, uskomuksia vaivaasi liittyen ja liikuntaelimistön nykytilaa. Käytän fyysisessä arviossa tavanomaisia ortopedisia ja neurologisia kliinisiä testejä. Joskus uskomuksia ja näkemyksiä kartoitetaan kyselykaavakkein tai ihan vain keskustelemalla niistä. Tarinasi ja kliininen arvio ohjaavat yhteistä päätöksentekoa siitä miten ongelmaasi lähdetään hoitamaan.

Tarinasi ja arvioni johtavat keskustelua siihen mitä sinä haluaisit tehdä tilanteesi eduksi. Minä tarjoan tutkimusnäyttöön ja kokemukseeni perustuvia lähestymistapoja mutta koska meidän tulee toimia tiiminä, en voi vaatia sinulta asioita joihin et ole valmis sitoutumaan. Yleensä asetamme yhdessä tavoitteita joita pyrimme saavuttamaan arkisessa toimintakyvyssä, voimatasoissa, harrastuksissa tai urheilussa. Tavoitteet määräytyvät sinun tarpeidesi mukaan ja näiden saavuttamiseksi voidaan käyttää harjoitusterapiaa, voimaharjoittelua, erilaisia kuormituksen hallinta strategioita tai osteopaatin tarjoamaa manuaaliterapiaa. Oleellista on myös ymmärtää millaista vaivasi kanssa eläminen on ja mikä on normaalia, siksi myös valistus on oleellinen osa vastaanottokäyntejä.

Kun koet olevasi tilanteesi hallinnassa eivätkä kivut enää häiritse arkeasi ja voit liikuttaa kehoasi miettimättä sitä, minun työni on tehty.

Erikoisosaaminen:

-Niskan ja purentaelimistön ongelmat

-Lonkan ja alaselän ongelmat

-Olkapään ongelmat

-Pitkittyneet vaihtelevat kiputilat

-Urheiluvammat

-Jännevaivat

-Polven ja lonkan nivelrikko

-Fibromyalgia

-Tavoitteellinen harjoittelu kipujen kanssa

Varaa aika täältä

Voimaharjoittelun ABC – 140€

Sisältää alkuarvioinnin, yksilöllisen ohjelman ja kaksi lähivalmennusta jossa käymme läpi harjoitteet.

Alkuarviointi suoritetaan klinikalla (n.45min). Käymme läpi kuinka paljon voit investoida aikaa harjoitteluun, tavoitteesi ja mahdolliset huomioitavat tuki- ja liikuntaelinongelmat. Tämän jälkeen räätälöimme sinulle yhdessä ohjelman jossa yleensä suosimme tyypillisiä lihasvoimaharjoitteita kuten: kyykky-, punnerrus- ja vetoliikkeitä. Yksikin treeni viikossa on terveydelle eduksi! Tuki- ja liikuntaelinsairaudet eivät tosiaan ole este.

Lähivalmennuksissa (n. 50min) käymme läpi harjoitteet yhdessä jotta voit luottavaisin mielin aloittaa harjoittelun. Voimaharjoittelun ABC:llä omaksut kuntosalin helposti osaksi omaa arkea, se on turvallista ja sopiii lapsista senioreihin. Tätä palvelua voit hyödyntää myös painonpudotuksessa sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa.

 

 

Ota yhteyttä


Varaa aika

Riku Rantanen

Osteopaatti

Urheiluhieroja

Personal trainer

info@rikurantanen.fi

044 5841842